کالی بیت ماسو اسپانیا

CALIBITT

از {{model.count}}
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

کالی‌بیت حاوی کلسیم و بور، با حلالیت بالا و جذب سریع است؛ فرمولاسیون ویژه و منحصر به فرد کلسیم در این ترکیب حاوی نیتروژن و یا آنیون‌هایی مانند کلرید، نیترات، سولفات و یا کربنات نیست و مولکول آلی موجود در این فرمولاسیون جذب و انتقال کلسیم را افزایش می‌دهد. استفاده از این کالا در بهبود تغذیه، رشد، انتقال قند، تشکیل دیواره سلولی، ایجاد مقاومت در برابر بیماری‌ها و افزایش عملکرد محصول مؤثر است. حضور کلسیم و بور در فرمولاسیون این کالا در کنار یکدیگر اثر هم‌افزایی داشته و در جذب بهتر این عناصر مؤثر است و از طریق افزایش تولید گرده، افزایش طول و سلامت لوله گرده و بساک بر بهینه‌سازی فرآیند گرده افشانی نیز تأثیرگذار است؛ افزایش گرده‌افشانی موفق، منجر به تشکیل میوه بیشتر می‌گردد. هم‌چنین کلسیم از ریزش میوه جلوگیری نموده و یکنواختی اندازه میوه‌ها را نیز سبب می‌شود.

کلسیم یک عنصر با تحرک بسیار ضعیف در گیاه است که به صورت غیر فعال در آوندهای چوبی گیاه منتقل می‌شود و به فرآیند تعرق کاملا وابسته است. تعداد کم روزنه یا تعریق ضعیف، می‌تواند علائم کمبود را تشدید نماید و یا به حالت خسارتزا برسد. محلول‌پاشی کلسیم با کمک یک محافظ اسمزی طبیعی موجود در فرمولاسیون CALIBITT باعث افزایش غلظت کلسیم میوه‌ها و قسمت‌های سبز گیاه، استحکام میوه و کیفیت میوه پس از برداشت را بهبود می‌بخشد.

ترکیبات سازنده: کلسیم کربوکسیلیک - اسید بوریک

تجزیه ضمانت شده:

عنصر
درصد
کلسیم محلول (CaO)
33.6%
بر محلول
0.9%

ویژگی‌ها:
- پیشگیری و درمان کمبود کلسیم و بور
- بهبود باروری دانه‌های گرده و افزایش تعداد میوه‌ها
- ایجاد یکنواختی در گلدهی و رسیدگی میوه
- جلوگیری از ریزش میوه و افزایش یکنواختی اندازه محصول
- افزایش کیفیت و میزان قند میوه
- بهبود خاصیت ارتجاعی پوست میوه و جلوگیری از ترک‌خوردگی
- افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش‌های محیطی، آفات و بیماری‌ها
- مؤثر در بهبود سفتی بافت گوشت میوه و افزایش عمر انبارمانی محصولات
- کاهش عارضه لکه تلخ سیب و پوسیدگی گلوگاه در گوجه‌فرنگی

دستورالعمل مصرف:

محصول
زمان مصرف
مقدار مصرف
(محلول‌پاشی)

سیب
هر 15-10 روز یکبار، بعد از گلدهی (در ماه‌های قبل از برداشت استفاده شود)
2.5 تا 5 کیلوگرم در هزار لیتر آب
گیلاس، هلو، شلیل
برای جلوگیری از ترک خوردن، بهبود کیفیت میوه از مرحله اولیه رشد میوه تا قبل از برداشت استفاده شود
مرکبات
در تابستان استفاده شود برای جلوگیری از ترک خوردن و شکافتن میوه
انگور
بعد از تشکیل غوزه‌ها و ابتدای رسیدن میوه استفاده شود
گوجه و فلفل
برای جلوگیری از پوسیدگی میوه، افزایش استحکام و کیفیت میوه، بعد از تشکیل میوه
کاهو، کلم و صیفی جات
برای جلوگیری از سوختگی نوک برگ - پس از جابه‌جایی از خزانه به زمین اصلی
موز، کیوی و میوه‌های استوایی
در طول داشت برای افزایش استحکام و کیفیت و مدت نگهداری
توت‌فرنگی و توت‌ها
در طول داشت برای افزایش استحکام، ظاهر و ماندگاری پس از برداشت
مشخصات کلی
بسته‌بندی: 1 کیلوگرمی
تعداد در کارتن: 10 عدد
کشور تولیدکننده: اسپانیا
شرکت تولیدکننده: ماسو
شرکت واردکننده: زرین خوشه جنوب
تاریخ تولید: 2023/11
تاریخ انقضا: 2026/11
قیمت مصرف‌کننده: ندارد

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...