مؤثر در سلامت عمومی محصول بهویژه در مراحل آغازین رشد و همچنین در زمان میوهدهی و توسعه میوهها
الکسین شرکت ماسو اسپانیا، علاوه بر تأمین همزمان پتاسیم و فسفر مورد نیاز گیاه، مقاومت گیاهان را در برابر بیماریها و تنشهای ناشی از آنها افزایش میدهد. مصرف این کود ریزش گل و میوه را کاهش داده، کیفیت و رنگپذیری میوه را افزایش میدهد. با افزایش روز افزون کشت محصولات، بیماریهای آنها بویژه بوتهمیری نیز گسترش یافته است، از جمله راههای مبارزه با این بیماری، میتوان به روشهای بیولوژیک، القاء مقاومت گیاه به وسیله میکروارگانیسمها، کاربرد ترکیبات شیمیایی و قارچکشها اشاره نمود. در میان مواد مختلف، ترکیباتی به نام فسفیتها وجود دارند که میتوانند سبب اثرات مستقیم شامل مهار کردن رشد قارچ و تغییرات در سوخت و ساز آن شوند و یا به طور غیرمستقیم با فعالکردن مکانیسمهای دفاعی گیاه مانند تولید فیتوالکسینها، القاء پروتئینهای مقاومتی و تقویت دیواره سلولی نقش خود را در جهت مقاومت گیاه ایفا نمایند (مقاومت القایی). بنابراین کاربرد این کالا علاوه بر نقش تغذیهای، در تقویت سیستم ایمنی گیاه، به ویژه در مراحل رشد و آغاز میوهدهی و توسعه میوهها، نیز بسیار مؤثر است.
ترکیبات سازنده: فسفیت پتاسیم
تجزیه ضمانت شده:
عنصر | درصد |
---|---|
پتاسیم محلول در آب (K2O) | 42 |
ویژگیها:
- تغذیه گیاه و تقویت سیستم ایمنی گیاه
- تقویت رشد ریشه
- افزایش تعداد برگ و میزان فتوسنتز گیاهان
- کاهش ریزش گل و میوه و بهبود یکنواختی محصول
- افزایش کیفیت و رنگپذیری میوه
- افزایشدهنده مقاومت گیاه در برابر بیماریهای گیاهی
- مؤثر در سلامت عمومی محصول به ویژه در مراحل آغازین رشد و همچنین در زمان میوهدهی و توسعه میوهها
- محرک تولید فیتوالکسینها جهت دفاع طبیعی در گیاه برای مقابله با قارچهای ائومیست
دستورالعمل مصرف:
محصول | زمان مصرف | مقدار آب لازم (در هکتار) | میزان مصرف (کیلوگرم در هکتار) | نحوه مصرف |
---|---|---|---|---|
انگور | بعد از گلدهی تا رسیدن محصول هر 15 روز | 1000 - 600 | 2.5 - 1.5 | محلولپاشی |
انگور (خشکبار) | 500 - 300 | 2.5 - 1.5 | مهپاشی | |
صیفیجات | 2 هفته بعد از کشت و تکرار 2 نوبت هر 15 روز | 1000 - 600 | 3 | محلولپاشی |
توتفرنگی | 3 تا 4 نوبت از شروع گلدهی تا پایان برداشت | 1000 - 800 | 2.5 - 2 | محلولپاشی |
2 تا 3 نوبت از ریشهزایی تا گلدهی | - | 5 - 2.5 | آبیاری قطرهای | |
پیاز و سیبزمینی | 3 برگی، شروع غدهبندی و تکرار 3 بار هر 21-15 روز | 500 - 300 | 2.5 - 1.5 | محلولپاشی |
کاهو و سبزیجات برگی | 7-10 روز بعد از نشا کاری و تکرار 2 نوبت، هر 15 روز | 1000 - 600 | 2.5 | محلولپاشی |
مرکبات و درختان میوه | 1 تا 2 نوبت قبل از گلدهی و بعد از ریزش گلها | 3000 - 1000 | 7.5 - 2.5 | محلولپاشی |
گوجهفرنگی و خیار گلخانهای | هر 15 روز از گلدهی تا اواسط دوره برداشت | 1000 - 800 | 2.5 - 2 | محلولپاشی |
دیدگاه خود را بنویسید